OBS! Begär gärna offert på block och övriga trycksaker via mail, reklamblock@ceba.se

Kundtjänst

Priser

Alla priser är exkl. moms, om inte annat anges. Priser inkluderar allt – kostnader för originalhantering, tryck samt alla övriga kostnader. Inget tillkommer.

Beställning

Beställning sker enkelt via hemsidan, men vi hjälper gärna till om ni hellre vill beställa via mail eller telefon. Vi tar emot ditt samtal på kontorstid, 8.00 – 17.00 vardagar.

Tryckunderlag

Läs mer ingående om vad vi vill ha för tryckunderlag, samt övrig information om tryck här!

Korrektur och orderbekräftelse

Efter beställning återkommer vi inom 24 timmar med ett korrektur och en orderbekräftelse. Om något inte stämmer kan ni nu återkomma med ändringar, både vad gäller trycket och själva beställningen, eller helt avboka ordern – helt utan kostnad.

Utebliven respons

Om vi inte får svar på orderbekräftelse och korrektur inom 3 dagar så annullerar vi er beställning, och meddelar er om detta.

Vid utebliven orderbekräftelse/korrektur, kontakta oss via mail eller telefon för att undvika fördröjningar.

Produktion och leverans

Efter godkännande av korrektur sker produktion och sedan leverans till er angedda adress. Leveranstid (vanligen 2-3 veckor) väljs vid beställning. Vid order där ni behöver blocken ett exakt datum – ange gärna detta datum vid beställning!

Express

Vid express gäller leveranstid från det datum då tryckorder läggs in för produktion av oss. Produktion kan påbörjas först efter att korrektur och orderbekräftelse tagits fram av oss och godkänts av beställaren. Om underlaget vi får vid beställning ej är tryckfärdigt (om det t.ex ligger i lösa delar eller av andra anledningar måste justeras eller förbättras), eller om ett flertal korrekturändringar eller justeringar av ordern görs kan leveranstiden komma att skjutas framåt. Ett deadline-datum då ni senast behöver blocken bör anges vid express-beställning, så att vi kan fastställa att leverans är möjlig, hur snabbt vi måste få ett godkännande, samt om ev. kurirfrakt måste läggas till för att allt ska gå ihop.

Frakt

Fri frakt gäller leverans till en leveransadress i Sverige. För flera leveransadresser, eller övriga destinationer, tillkommer frakt till självkostnadspris. Både standard- och expressorder kan om så önskas kombineras med diverse kurirfrakt- och frakttilläggs-lösningar, även detta till självkostnadspris.

Reklamation

Vi garanterar leverans av felfria block med specifikationer och utseende enligt godkänd orderbekräftelse och korrektur. Om levererade block avviker från dessa så levererar vi nya snabbt och utan ytterligare kostnader.

Om ni beställt fel, och ändå godkänt korrektur och orderbekräftelse, så kan vi tyvärr inte medge en reklamation. Vi gör vårt bästa för att kontrollera alla misstag som kan ske i en beställning, och dubbelkollar dessa om vi misstänker att ni beställt fel.

Ångerrätt

Ångerrätt/bytesrätt/öppet köp för privatpersoner medges ej, i enlighet med undantag för specialanpassade produkter i Distansavtalslagen.

Betalning

Företag betalar via faktura 20 dagar, eller förskottsfaktura med 2% kontantrabatt. Om förskottsfaktura önskas måste detta meddelas innan leverans, annars faktureras order vid leverans. Privatperson betalar alltid via förskottsfaktura.